2011. április 28., csütörtök

e.l.f ~ kód , ingyenes szállítás

Nagyon elmaradtam az utóbbi időben a saját dolgaimmal, többek között a bloggal is, de az ünnepek, utazás, munka és tanulás...
most csak gyors hír az ELF-nél ma ingyenes szállítás van, a kód: ZIPSHIPEU



:) ezt kell beírni, de előtte ki kell választani, hogy UK vagy EU szállítást kérünk-e( a fenti kód értelemszerűen EU) és persze a szokásos 10Ł limit a rendelésnél de azt nem nehéz elérni :)

:))

2011. április 16., szombat

Masszázsra megyek I.~ Felüdülés testnek és léleknek :)

A masszázst általában vagy szeretik vagy nem. Nem mindenki kedveli, ha idegen ember masszírozza, érinti.
Én IMÁDOM :)) Teljesen kikapcsolok, felfrissülök tőle, életre kelek. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a testnek nagyon de nagyon jó (a sok stressz okozta bajok kezelése :)) ) de a léleknek is egy igazi ajándék. Nem is értem miért sajnálom magamtól ezt a csodás élményt, hiszen azért kéthetente, havonta beleférne egy-egy masszázs :)

És ma  nagyon de nagyon kellemes meglepetésben volt részem :)) Egy csokor virág kíséretében kaptam egy kedves barátnőmtől egy borítékot :)) mikor kinyitottam volt csak nagy öröm :)
Egy masszázs utalvány volt benne, választható opcióval, Svéd, Wellnes, Lávaköves, Illóolajos :) 
Én a lávaköveset fogom választani, azaz egyik kedvencem :), olyan fantasztikus, amikor a meleg kövekkel masszíroznak, minden izmom ellazul :) Imádom a masszázsokat, és ez nagyon kedves ajándék ...Köszönöm drága Vivi :))
...és eszembe jutott egy jó kis ötlet is...már régen megakarom lepni a párom valamivel, valami egyszerű de kedves meglepetéssel és arra gondoltam, hogy befizetem magunkat egy ...
...igen, egy páros masszázsra :))) Még soha nem voltam ilyenen, de szerintem remek lehet egy ilyet együtt átélni :))

 Mit gondoltok erről? :)Ti szeretitek a masszázst?

Lesz egy bejegyzés majd arról, hogy milyen volt ... :-)))

2011. április 15., péntek

Vélemény- L'Occitane- Mini hand krém

Hmm elég vegyes érzések vannak bennem a kézkrémmel kapcsolatban. Egyszer már volt ilyenem, most a 20% Glamour kupont kihasználva vettem magamnak, valahogy csak annyi maradt meg bennem erről a kézkrémről, hogy szeretem az illatát. Most már tudom, hogy miért csak ennyi :))


-Csomagolása: fémtubusnak látszik, valójában műanyag, kellemes, jól kinyomható!
-Illata kellemes, ha nem is hosszan, de még jó ideig érződik a kézen, ami nekem nem baj!

Mi a Pozitívum: 
- kellemes,kicsit púderes  illat
- könnyen elkenhető
- hamar beszívódik
- hidratálja a kezet (igaz, szerintem télen nem lenne elég, tavasszal-nyáron jó)

Negatívum:
- ár/érték arány, 30 ml /1890 Ft, ami semmiképpen nem baráti (tudom van ennél drágább is)
- főként, hogy télen nekem kevés lenne, vagy fél tubust nyomhatnék rá. Olcsóbb, és jobban hidratáló-ápoló kézkrémet is ismerek :))

Összeségében: 4
1) ár/érték  : 3
2) csomagolás: 4
3) hidratálás: 3/4
4) megvenném-e újra?? Nem :( (pedig alapból nagy L'occitane rajngó vagyok, igaz nem minden válik be, de sok termékét kedvelem)

2011. április 12., kedd

A hónap illata...Womanity

Mióta csak megszagoltam Thierry Mugler Womanity parfümjét, nem tudok szabadulni tőle:)


Én mindig valahogy a visszafogottabb és légiesebb illatokat kedveltem, na persze akadtak kivételek...de ez az illat...magával ragad. Nehezebb illat, ahhoz képest amit eddig használtam, de még is, a maga módján könnyed és légies, az illatosabb tavasz és a nehezebb nyárestéket idézi nekem. IMÁDOM :))
Az üvege is tetszik, az ezerarcú és örök NŐ :))
Ohhh és már ilyen formában is kapható...gondolom  a parfümök fővárosában: Párizsban, biztos megtalálható :)

Imádnám :) Nem gyönyörű... :)

2011. április 11., hétfő

Ohh ti csodálatos ArcMaszkok...

Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én nagyon szeretem őket, főleg ha olyan jók mint a BALEA arcmaszkok.

Ma  a DM-ben járva újra feltöltöttem az arcmaszk raktáram, szerintem egyáltalán nem drágák, olyan 300 Ft körül vannak. Általában 2 alkalomra elegendőek, középen perforálva két-félre. De nekem van, hogy egynek a fele is elég, így még tovább is kitart.

A 2 nagy kedvenc: Balea regeneráló maszk mézes-tejes és a Balea nedvességpótló maszk.

A mézes -tejes volt az első anno amit megvettem és kipróbáltam, azóta is imádom. Nekem télen száraz(nagyon száraz :( ), nyáron száraz-kombinált bőröm van, és ehhez jön még, hogy hiper érzékeny, így rengeteg dolgot nem tudok használni, magamra kenni, mert azonnal kiszárít, csíp, irritál. De ez a maszk valami csodás. Azt ígéri, hogy hatóanyagai intenzíven ápolják, hidratálják a bőrt, bársonyosan puhává  varázsolják.
Először kicsit csíp, bizsereg, mikor felkeni az ember, de ez alább hagy pár perc alatt. Én 15 perc után szoktam letörölni a felesleget, ez időjárástól és bőrömtől függően is változó. Ezután már nem kell megmosni az arcot! Hagyni kell a hatóanyagokat dolgozni. Utána nagyon finom, puha a bőröm, még másnap is, de tényleg, egész nap! Imádom!!

A Másik nagy kedvenc a nedvességpótló, kifejezetten a feszülő, száraz, szárazságfoltos bőrnek. Ezzel is hasonlóan kell eljárni, mint a mézessel, 10-15 perc után a felesleget letörölni egy kozmetikai kendővel és utána mehetünk is aludni, tv-ni...szóval legérdemesebb este feltenni, nem randi előtti maszk, szerintem :))
Az ígéretét betartja, puha és selymes lesz a bőr, még másnap is. Hozza amit kell, életmentő mindkét maszk!

A harmadik nagyon kedvelt maszkom a Bale tisztító Holt-tengeri maszk-ja. Ígérete szerint eltávolítja a bőr elhalt hámsejteket (akár egy arcradír) , így megelőzve a későbbi bőrproblémákat (gondolom ez alatta a pattanásokat érti:)) Eltávolítja a felesleges faggyút, miközben hidratál és megnyugtat.
Ez is a másik kettőhöz hasonlóan kicsit bizsereg mikor használja az ember, de ezt száradás után le kell mosni. 
Először kicsit féltem, hogy mint agyagos maszk kiszárítja az arcom, de nem. Tényleg tisztít, és remek ha éppen érzékenyebb stádiumban van a bőröm, és nem használhatom a szokásos arcradírom. Puha, tiszta, sima arcbőr az eredmény :)) Olajosabb bőr társaim biztos imádnák.

Az utolsó arcmaszkkal nem is tudom, hogy hányadán állok. Hol szeretem, hol kevésbé. Balea tisztító maszk cinkkel. (pórusfinomító hatású, fehér timfölddel). Szinté eltávolítja az elhalt hámsejteket, mattit, csökkenti a cink által a bőr irritációt és nyugtat, hidratál. Nyáron néha-néha jó,főként, mikor kicsit zsírosabb a bőröm, télen nem használom, mert a hidratáltságot annyira nem érzem. Ezt használom legritkábban, de néha bevetem ezt is. Szintén száradás után lemosást igényel :))

Ohh igen és még beszerzésre került az Ebelin nedves törlőkendő, 30 db-os, utazós kiszerelés. Szeretem alapból ez Ebelin arctisztító kendőket, így gondoltam pont jó lesz a táskámba, illetve utazáshoz, sokat vagyok úton. Mérete miatt is kellemes magunkkal vinni.:)
Azt írja, hogy aloe vera-t tartalmaz, így gyengéden és higiénikusan tisztítja az arcot és a kezet, praktikus utazáshoz!! És amiért megvettem!! ALKOHOLMENTE, PH-SEMLEGES, NEM TARTALMAZ SZÍNEZÉKET, 100%-BAN KLÓRMENTESEN FEHÉRÍTVE!!  Ezek nekem fontos szempontok! :)

C&A 20% off

Csak egy gyors bejegyzés arról, hogy ma az egyik barátnőmmel az Árkádban vásárólgattunk, pontosabban főként Ő vásárolt én kísértem :) de persze azért így is került a kosaramba egy-két dolog :)
A lényeg, hogy az Árkádban a C&A-ban 20% kedvezmény adnak Ma minden Női ruhára :))
Szóval aki teheti, irány :)) főként ha mondjuk lemaradt a Glamour napok kedvezményeiről :))

2011. április 10., vasárnap

Ízek, imák, szerelmek...Vasárnapi ebéd ötlet

Igazából tegnapról maradt még ebéd mára, de nem olyan hűűű de sok, és gondoltam csinálnék valami egyszerűt, gyorsat és finomat :)) A kedvenc blogjaim olvasgatása közben megláttam a Colors in the Kitchen blogját, és a Póréhagymás lepényét! :) A képeket tessék megnézni, magukért beszélnek :) Gyönyörű lett! ( a lenti képen nem az van, szerintem az szebb lett!)
 Nagyon guszta, én is szeretem, szoktam is csinálni! Van itthon hagyma (igaz nem póré, de nem baj:), sonka, tejföl és tojás is, na meg a lényeg: Leves - tészta :) Ami külön tetszik, hogy sajtot tekert a tészta szélébe :)


Forrás:persephoneskitchen.com

Először Londonban ettem ilyet, azóta is imádom :) Bár én is inkább olyan stílusban készítem, mint Colors in the Kitchen :)

Már csak egy pohár finom fehérbor kell és kész is a finom ebéd:)

A zsákmányok :)

Készítettem egy gyors képet a zsákmányokról, majd a részletes véleményezés is jön :) A kép talán nem a legjobb lett, a párom ugyan meghozta a fényképezőt, de az áttöltő kábel lemaradt, így a képek a gépen maradtak. Csináltam egyet a telommal, csak hogy legyen egy összkép :))
Felsorolva:)


Az még fontos, hogy én krém és alapozó mániás vagyok...imádom a színeket a sminkben, de általában én a natúrabb árnyalatokat használom, imádom a "make up ~no make up" hatást! :) 

Gyönyörű napsütéses nap van :)) Imádom :) Ha kinézek csak mosolyogni tudok :D ha kinézek!
Szép napot mindenkinek :)

2011. április 9., szombat

Day of Glamour

Talán nincs olyan blog-író, olvasó, smink- vagy divatmániás aki ne tudná: Glamour hétvége van...ha estleg még sem...
                                                         Glamour napok 

Igen-igen, én magam is túl vagyok a "glamour-napos" bevásárláson ...bár a tavalyi évhez képest valahogy idén, a nagy várakozás ellenére nem volt olyan "húúú" és "wow" érzésem. Na persze ez nem jelenti, hogy nem vásároltam, de igen! de jó formán csak szépségápolási dolgokat. Igaz így is költöttem rendesen, de tartalékoltam erre a napra, és bizony igyekeztem a 20-25% kedvezmény kihasználni.
A legtöbb üzlet zsúfolt volt, amiért én nem is rajnogók annyira, főként, hogy a méretembe alig kapok valamit, hosszú várakozás a pénztárnál...na persze erre számítani lehetet.

Képek később lesznek, most csak felsorolás szerűen:


- DM 50% kuponnal egy : Astor perfect stay 24h (200 árnyalat)
- Loccitane : szokásos szapannok és kézkrém (plusz mintát kaptam egy krémből, erről is írok majd)
- Douglas: Moisture Surge Extended Thirst Relief + Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief (vélemény        később)
- Bioderma : Photoderma Max spf50+
- Libri-ből könyvek

Majd írok a termékekről bővebben, véleményt és képeket is teszek fel.
Igazából ha nagyon belendültem volna, még egy-két dolgokt tudtam volna még venni. Meglátjuk, hogy holnap milyen napom lesz.

Kedves Naplóm ~ Az Első

Mindig az első sorok a legnehezebbek és a legizgalmasabbak is...
...pár éve már volt blogom, de aztán töröltem végül. Maradtam viszont aki rendszeresen olvassa mások blogjait és gyűjti a saját gondolatait, tapasztalatait. Mindig is írtam naplót, hogy nyomon követhessem, hogyan is változok.
Most úgy döntöttem, hogy még is csinálok egy újat, egy Naplót, amiben  a gondoltaimat, képeket, arc és testápolási, sminkelési tapasztalataimat, véleményeimet mondom el, na is és persze ízeket, recepteket. Igazából ez egy személyes kis napló-bejegyzés lesz, de ha mások is merítenek belőle, attól csak jobb lesz.